annelise

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av annelise - 26 mars 2010 19:51

Måste bara....fast jag skulle vila....skriva om det dummaste handeln har kommit med de senaste åren....kundkorgarna som man släpar efter sig på golvet i ett långt handtag. Helt jävla vansinnigt, fucked up crazy!


Hur i hela friden ser det ut i skallen på den som kom på det?


Den är tung och otymplig, lägger man varor i tippar den i början innan man uppnått jämvikt vilket man gör först vid mejeriavdelningen när man kan fördela mjölken någorlunda jämnt!


Man drar den som en motsträvig hundvalp genom affären, och den passar utmärkt för pensionärer som gärna blockerar vägen för andra konsumenter. Bara att ställa den tvärs gången med utfällt handtag....spärrar effektivt vilken gång som helst.


Kommen till kassan ska man antingen lyfta upp detta åbäke till den lilla hylla vid kassabandet som inte är anpassat till denna nya variant av kundkorg. Alternativet är att böja sig och kröka sig X antal gånger för att lasta ur korgen. Vilket alternativ man än väljer är det en ryggknäckande övning utan dess like. Likaså att lägga i varor i den....böja och sträcka, sträcka upp, ta ner och böja igen...


Till sist ska man passa in eländet i högen med andra korgar vid kassan, där handtagen pekar åt diverse håll och inget passar riktigt bra...antingen kör man den rätt in i alla tuggummin och halstabletter som hänger där eller så hamnar den i läge "rätt ut i kön" - typ.


Nej, för fasen, återinför de hederliga kundkorgarna som man kunde bära omkring. Vagnen är ett alternativ om man har rätt "plopp" eller en femkrona eller tiokrona med sig....men det känns halvt onödigt när man inte handlar så överdrivet mycket.


Från säkert håll har jag hört om en kvinna som välte en hel stapel med dessa djävulens verk över sig när hon försökte ta ner den översta, med vissa personskador som följd...tyvärr vet jag inte hur det gick. Kanske hon ännu framlever sina dagar med mardrömmar och värk om nätterna.


Nej, ta bort dessa missfoster eller ge oss åtteminstonde ett vettigt alternativ! Vad var det för fel på de gamla? Detta är innovationens stora felkalkylering!




Presentation


Varav hjärtat är fullt, därom talar munnen - eller i detta fall - tangentbordet!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards