annelise

Alla inlägg den 24 maj 2009

Av annelise - 24 maj 2009 09:03

Det är svårt för mig att förstå och acceptera att jag inte är som förr, min värk och trötthet stoppar mig och får mig att känna mig värdelös. Och hur ska då andra förstå mig när jag inte förstår mig själv? Men jag vill heller inte bli som förr, det var ju det jag blev sjuk av....jag vill vara som nu men pigg och frisk i kroppen med alla de erfarenheter och kunskaper som sjukskrivningen trots allt har lärt mig. Tala om hur det ska gå till!


Efter en intensiv vecka med flera släktbesök är jag helt slut, och humöret är banne mig inte på topp. Lättretlig och saker som jag normalt kan handskas med klarar jag inte nu. Tänker inte gå in på vad och varför. Har haft en febertopp i natt, med påföljd att jag legat vaken och ältat. Sårade min sambo igår kväll också, försökte förklara men är inte säker på att han förstod.


Jaja, nog om detta....


Har nu bokat min tågresa t o r till Göteborg för att hälsa på min älskade dotter och får äntligen se hur hon har det. Det är evigheter sen jag var i Göteborg och jag har väl aldrig egentligen varit där "på riktigt", bara passerat på väg till Danmark och kontinenten (det lät väl flott!) Har hängt på datorn för att kunna hugga billiga biljetter och har nu en resa med nattåg ner (liggplats) och sittplats hem (får se lite av södra delen av Sverige :-)) för summa summarum 491:-, det tycker jag är bra pris!


Igår var det varmt och nästan kvavt, åska mullrade i fjärran men idag har fronten passerat och det är svalare och blåser, som vanligt efter fronter. Får passa på att tvätta och hänga ut, det är bra torkväder och torkvindan står uppe i skogen i relativt lä, så det blir jättebra. Har massor att ta reda på, vi var igår och plockade i ett hus efter en avliden morbror till sambon och tog reda på en del kläder mm som ska ges bort. Men först ska allt tvättas....


Men idag får jag ta allt i min egen takt och jag gör det jag själv vill. Ska åka till loppisen i Viksjö och se om jag får tag i ett förkläde till Kolar-Anna, hon vill vara fin när hon åker till sta´n och torget för att handla och jag har lärt mig att för hundra år sedan var det fint med bomull och maskinsytt så i värsta fall får jag sy om ett gammalt lakan. 


Så, då får jag vara fin och modern....




Presentation


Varav hjärtat är fullt, därom talar munnen - eller i detta fall - tangentbordet!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards